Wie zijn wij?

deze pagina afdrukken

Handelspunt is een concept! Kijkt u maar eens wat we allemaal bieden.

Invoer uit het buitenland
Reviews
Lees de ervaring
van anderen
met
Handelspunt.nl
Handelspunt verkoopt voordelig ingekochte Nederlandse auto's en daarnaast ingevoerde auto's en motoren uit het buitenland, waarbij u zeer jonge occasions met een behoorlijk kostenvoordeel kunt kopen. Bij invoer uit het buitenland regelen wij daarbij voor u echt alles, zoals de invoer van de auto, het transport naar Nederland, de RDW keuring, de administratieve rompslomp en formulieren en de fiscale afhandeling. Handelspunt profiteert van de verschillen in occasionprijzen tussen met name Nederland en Duitsland. Wij hebben daarbij altijd een beperkt aantal scherp ingekochte occasions op voorraad. Maar niet teveel, want dat drijft de kosten weer teveel op.

Aankoopopdracht
Daarnaast neemt Handelspunt graag uw aankoopopdracht in behandeling. U geeft aan welk type auto, de gewenste leeftijd en met het door u gewenste uitrustingsniveau u zou willen kopen en wij gaan voor u op zoek naar een geschikte auto op de Nederlandse en Duitse markt. De financiële voordelen voor u kunnen daarbij werkelijk in de duizenden euro's lopen. Handelspunt koopt niet zomaar een auto in. Wij overleggen eerst persoonlijk met de verkoper (eventueel via het Internet en via de telefoon). Wij laten ons daarbij informeren over de achtergrond van de auto, de onderhoudshistorie en kilometerstand. Als de auto dan interessant lijkt te zijn, overleggen wij met de koper en gaan wij de auto ter plekke bekijken. Dat wij daarbij regelmatig ook een auto laat staan, mag voor zich spreken. Handelspunt wil alleen maar betrouwbare occasions verkopen! We hopen immers dat u in de toekomst bij ons terugkomt en ook met uw familie, buren en vrienden uw goede ervaringen met Handelspunt deelt.

Zekerheid!
Dirk Hagen biedt zekerheid! Dat klinkt als een mooie belofte, maar het is een toezegging die wij onder alle omstandigheden graag waarmaken. Allereerst steken wij veel tijd in de aankoop van uw auto. Een auto die we niet volledig vertrouwen laten we gewoon staan. Ook al hebben wij er 800 kilometer voor niets gereden. Bij de aankoop van een auto wordt er vanuit verschillende expertisegebieden gekeken naar de kwaliteit van de auto. Mocht er na aankoop onverhoopt toch nog iets niet helemaal goed zijn met de auto, dan zullen we samen met u zoeken naar een passende oplossing. Dankzij de afspraken die wij hebben met de verschillende (auto)bedrijven en autoservicebedrijven, kunnen wij de prijzen voor de benodigde reparaties en aanpassingen echt heel erg laag houden.

Inruil
Natuurlijk kunt u bij ons ook uw huidige auto inruilen. Neem even contact met ons op voor een eventueel eerste aanbod, zodat u een inschatting heeft van wat uw auto waard is. We moeten de auto natuurlijk wel eerst zien om te bekijken of dat bod via de telefoon reëel is.

Service
Handelspunt is uiteraard geen garage en kan daarom uw auto niet in onderhoud nemen. Wat we wel kunnen doen is bemiddelen in het onderhoud van uw auto als u dicht in de buurt woont bij verschillende garages in de omgeving van Almelo en Vriezenveen. En als het om bijvoorbeeld een trekhaak, extra opties aan uw nieuwe auto of andere aanpassingen, dan kunnen we u dat tegen zeer lage tarieven aanbieden. Vergelijkt u zelf maar eens. U zult verrast zijn door onze lage prijzen.

Alle voordelen van Dirk Hagen's Handelspunt op een rijtje:

Handelspunt is het eerste bedrijf op Internet dat ouderwetse kwaliteit en service verleent, zoals u dat vroeger gewend was bij de garage op de hoek! Probeert u ons maar eens uit….