Wie zijn wij > Reviews

deze pagina afdrukken

Pieter Hof reageerde op 11 april 2007 (review overgenomen van autoweek.nl)
In 2004 kocht ik via marktplaats bij dit bedrijf een Peugeot 306 cabrio voor mijn vrouw. Na een lange zoektocht naar deze klassieker, vele Peugeotgarages verder, kwam ik via marktplaats bij Dirk Hagen terecht. Hij bood echt een geweldige mooie 306 cabrio aan tegen een betaalbare prijs. Je bent toch wat huiverig als je niet de bekende Bovagplaten of een dealerschap aantreft bij een merkloze autoverkoper (ik was ook al in Apeldoorn geweest bij een garage met een hoog gehalte aan gouden kettingen en foute pakken), maar Dirk Hagen haalde deze onzekerheid snel bij ons weg. Geen gladde praatjes, een eerlijke en transparante wijze van communiceren en een verkoper die gewoon goed luistert naar wat ik wilde als koper. De Peugeot kon ik gerust laten keuren bij DEKRA en als er dan wat aan mankeerde zou Handelspunt dit oplossen. Maar hij gaf aan dat de auto zo goed was, dat het eerlijk gezegd niet nodig was. Ik wilde geen risico lopen en heb de keuring toch doorgezet. Zo gezegd zo gedaan. De cabrio had een paar aandachtspunten, maar werd gewoon goedgekeurd. Het was een prima auto volgens het DEKRA rapport. De kleine punten werden in goed overleg netjes opgelost, zodat we de Peugeot in uitstekende conditie in ontvangst konden nemen.

In het najaar van 2005 gaven we, mede op basis van deze ervaring, opdracht om een mooie Volvo V70 van het nieuwe model uit Duitsland te importeren. Ik gaf een wensenlijstje door en na een aantal weken had ie een passend exemplaar gevonden. Een V70 met leren bekleding, stoelverwarming, goeie velgen, 170 pk onder de kap, alles electrisch en in de juiste kleur. Handelspunt nam alle zorgen uit handen. De invoer, RDW keuring, het transport vanuit Wuppertal, de onderhandelingen ter plekke en ik kon de V70 kopen voor een prijs die 2500,- onder de gemiddelde prijs in Nederland lag en hij had nog geen 100.000 km gelopen. Zo vind je ze niet vaak. V70 voldoet tot op heden prima. Dankzij Hagen zijn de onderhoudsbeurten goed betaalbaar en hebben we een pefecte gezinsbak in huis. Hagen is een symphatieke gast die op kleine schaal aan de weg timmert met zijn bedrijf, geen massa's auto's wil verkopen en klanten op een welhaast ouderwetse manier behandelt. Dat bevalt mij uitstekend. Ik kan hem echt aanraden!

Henk Hofman uit Vriezenveen reageerde op 9 april 2007
Hierbij wil ik een reactie geven inzake de firma Handelspunt te Vriezenveen. Ik ken de eigenaar , dhr. Dirk Hagen , al een aantal jaren en ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een auto contact met hem te zoeken. Ikzelf heb inmiddels een tweede auto bij hem gekocht , dit tot 100% tevredenheid van mezelf en mijn partner. De manier waarop hij alles voor ons geregeld heeft heb ik bij vorige autoverkopers bij lange na niet ervaren. Bovendien vind ik zijn website , waarop alles op een overzichtelijke en goed duidelijke wijze wordt weergegeven , van prima kwaliteit.

Nogmaals : Hij verzorgt de gehele transactie van a tot z en is ook daarna altijd aanspreekbaar om advies te geven.

De familie Hofstede uit Vriezenveen reageerde op 15-07-2006
Ik heb een mooie Peugeot 206 gekocht bij Dirk. Ik ken Dirk al jaren, maar wist niet dat ie ook auto's verkocht. We zijn blij met de auto en hij doet het prima!

Astrid de Graaf uit Oldenzaal reageerde op 22-02-2006 (review overgenomen van autoweek.nl)
Al enige tijd reden we met ons gezin in een Volvo S40, die we slecht 2 jaar daarvoor hadden gekocht bij de lokale dealer in Oldenzaal. Ondanks dat mijn man en ik het een erg mooie auto vindent, hebben we er veel trammelant mee gehad. Spontane uitval op de meest ongelegen momenten en bandengeruis waren de grootste klachten, die in de 2 jaren van gebruik nooit zijn opgelost door Volvodealer Snijders, terwijl er wel sprake was van garantie. Ook kwam ik tot de ontdekking dat de Volvo met 3 kinderen net iets te krap bemeten was. Via een collega, die goede ervaringen had met dit bedrijf, kwam ik bij Handelspunt terecht. Dirk Hagen kon me echt een auto op maat leveren. Onze wens was een Renault Megane Scenic van maximaal 5 jaar oud voor een bedrag van onder de 10.000 euro. Bij de Volvo dealer hadden we al een soortgelijke Scenic gezien, maar die koste nog meer dan 14.000. Dat vonden we net even teveel.

Handelspunt is met deze opdracht naar Duitsland gegaan en wist in overleg met ons uit de buurt van Berlijn een werkelijk prachtig exemplaar op de kop te tikken. Met sportvelgen, airco, in de goede kleur en in het nieuwe model. De auto had nog net geen 50.000 gelopen. Handelspunt regelde voor ons de invoer, transport, keuring en het op kenteken zetten. Voor de zekerheid werd de distributieriem ook door Handelspunt vervangen. We konden onze S40 inruilen op deze Scenic en we waren al met al een kleine 5000 euro extra kwijt om de Scenic te kunnen toeren.

Helaas werd Handelspunt na inruil geconfronteerd met een kapotte koppelingsplaat van de S40 (hadden wij echt niet opgemerkt), maar daar zijn we samen uitgekomen. De Scenic bevalt ons prima en is misschien minder chique dan zo'n S40, maar is praktisch veel handiger. Handelspunt noemt zich op de site een modern internetbedrijf met ouderwetse service. En dat mag, we zijn dik tevreden over ze....

Reageer!


Stuur uw eigen ervaring of complete review over Handelspunt naar info@handelspunt.nl
Daarnaast kunt u uw ervaringen posten op autoweek.nl onderdeel dealerreview

Terug naar vorige pagina