Garantie

deze pagina afdrukken

Garantie is wel mogelijk maar is niet bij de prijs inbegrepen. Tegen bijbetaling van een percentage op het aankoopbedrag van uw auto (met een minimum van 300,-), kunt u bij Handelspunt een half jaar garantie bijkopen. Handelspunt garandeert daarbij de bedrijfszekerheid van alle onderdelen. Daarbij sluiten we alleen die onderdelen uit die volgens het onderhoudsschema van de auto vervangen dienen te worden of die volgens de richtlijnen bij normaal gebruik, het op redelijke wijze mogen opgeven als gevolg van normale slijtage.

Bij de onafhankelijke organisatie Autotrust kunt u tegenwoordig een volledige garantie afsluiten op de door u aan te kopen auto. Onafhankelijk van ieder garagebedrijf en/of dealerbedrijf. Meer informatie over Autotrust kunt u vinden op www.autotrust.nl Handelspunt helpt u er graag mee op (de) weg.

Waarom is bij Handelspunt garantie optioneel?
Handelspunt besteed veel aandacht aan de kwaliteit van de in te kopen auto. Dat is logisch, want het gaat om een forse investering voor een aantal jaren. We kennen de wegen om te achterhalen of de in te kopen auto betrouwbaar is. We doen een check in verschillende databanken (zowel in Nederland als in Duitsland), we controleren de registratie bij de RDW en kopen alleen een auto in als er een dealer- en onderhoudshistorie bij te leveren is. Daarnaast doen we de nodige steekproeven ter plekke om de technische staat van de auto te kunnen controleren. Pas als bovengenoemde zaken goed zijn verlopen, kopen we de auto in.